AKTUÁLIS

Fehérvári advent - tele varázslattal!

Fehérvári advent - tele varázslattal!

Az ünnepi díszbe öltözött Székesfehérvár közelebb van a legtöbb adventi vásárnál, így több idő marad az élményekre! Mert abban aztán nem lesz hiány! A legszebb hazai karácsonyi vásárok közé is beválogatott forralt bor és kürtőskalács illatú forgatag középpontjában a hatalmas, ragyogó fénybe öltözött karácsonyfa és az alatta körbe-körbe zakatoló mesebeli gőzös látványa mintha egy képeskönyv lapjairól kelt volna életre. Fehérvár igazi mesevárossá változik ilyenkor rengeteg meglepetéssel. Lássuk csak... 

Adventi fényvonat

Adventi fényvonat
Új időpontokban is indul a Fényvonat!
Az idei advent kedvence az ünneplőbe öltözött városnéző kisvonat. Tegyen vele egy hangulatos városi kört karácsonyi dallamok kíséretében az adventi hétvégéken!  

Hétfőtől megtekinthető a limoges-i korpusz

Hétfőtől megtekinthető a limoges-i korpusz
Hétfőtől a nagyközönség is megismerheti azt a csodálatos leletet, ami a Szent István-székesegyházban végzett feltárások során került elő: a 800 éves, zománcberakású limoges-i korpuszt a szentélyen belül találták meg.

Ritka kincs a Székesegyházban!

Ritka kincs a Székesegyházban!
Hamarosan lezárul a Szent István székesegyházban folytatott országos jelentőségű ásatás. A régészek rendkívül értékes leletet is felszínre hoztak: egy 13. század első feléből származó, gótikus stílusú limoges-i korpuszt. A nagyközönség november 5-től a Városházán is megcsodálhatja a kegytárgyat.

Hét napos programelőzetes

Hét napos programelőzetes
Kiválogattuk a legjobb programokat, amit Fehérvár kínál az elkövetkező 7 napban! Színház, sport, kiállítás, vagy gyerekprogram, itt van minden, amit nézni, hallani, csinálni érdemes! Jó szórakozást!

Letölthető programajánló