Nyiss Fehérvárra, maradj éjszakára!

Nyiss Fehérvárra, maradj éjszakára!

Ezerféleképpen tölthetjük el szabadidőnket Székesfehérváron és környékén – s ha mindezt valódi kedvezmények igénybevételével tehetjük, még nagyszerűbbé válik a kikapcsolódás! Fehérváron erre is gondoltunk, célunk ugyanis az, hogy vendégeink jóleső érzésekkel töltsenek nálunk néhány napot. Éppen ezért jóleső kedvezményeket is kínálunk szállóvendégeinknek. Íme a részletek!

MUTASD A KEDVEZMÉNYEKET!Valódi kedvezményekkel várják a kártyatulajdonosokat most már nem csak Székesfehérvár, de környékének legjobb helyszínei is. A Nyiss Fehérvárra! kínálatában mindenki megtalálja a számára legjobb kikapcsolódást – akár a strandon szeretne pihenni, akár aktívan töltené a szabadidejét vagy kulturális felüdülésre vágyik. 

S hogy mit kell ehhez tenni? Nagyon egyszerű: a https://www.nyissfehervarra.hu/kartyaigenyles oldalon regisztrált kártyákat fehérvári partnerszállodáink recepcióin aktiválják s már használhatjuk is őket! A Best Western Plus Lakeside Hotel, a Hotel Magyar Király, a Novotel Székesfehérvár Hotel, a Hotel Platán, a Szárcsa Hotel és Étterem, a Szent Gellért Hotel és a Hotel Vadászkürt Szuperior szállóvendégei jelentős, 10-50 százalékos árengedményhez, plusz szórakozási időhöz jutnak a kártyával, sőt, vannak benne ingyenesen igénybe vehető tartalmas programok is! 

Az idei év újdonsága, hogy kiterjesztettük programunkat a környékbeli lehetőségekre is: csodálatos, felfedezésre váró helyszíneket, aktív élményeket javaslunk a Velencei-tó térségében épp úgy, mint Fejér megye legszebb kastélyainál. Kisgyerekes családoknak szóló és vagány, baráti társaságoknak való szórakozást is találnak a Nyiss Fehérvárra Kedvezménykártya tulajdonosai a lehetőségek között. Hogy csak néhányat említsünk közülük: csatlakozott programunkhoz a kápolnásnyéki Halász-kastély, a nádasdladányi Nádasdy-kastély és a fehérvárcsurgói Károlyi Kastély is. Számos családi élményt, programot kínálunk jelentős kedvezménnyel és ingyenes a belépés a Koronázó Bazilika Romkertjébe, a Nemzeti Emlékhelyre. Frissített weboldalunkon megtekinthető a teljes kínálat: www.nyissfehervarra.hu


A start óta ezt az oldalt több mint 20 ezren látogatták meg, a regisztrálók és elégedett kártyatulajdonosok száma pedig meghaladta az ezret. „A legjobb a Nyiss Fehérvárra! Kártyában az, hogy több napra lefoglalta az egész családot!” – írta köszönő szavaiban a Székesfehérvári Tourinform Irodának az idei év egyik első vendége, aki már áprilisban megszállt a Királyok városában.

Tervezze kikapcsolódását Székesfehérvárra, hívja meg barátait, király lesz!  

Szívélyes vendéglátójuk:

a Székesfehérvári Tourinform Iroda

Székesfehérvár, Oskola utca 2–4.
Telefon: +36-22/537-261
Fax: +36-22/340-330
E-mail: tourinform@szekesfehervar.hu
Facebook: www.facebook.com/tourinform.szekesfehervar