Nyiss Fehérvárra, maradj éjszakára!

Nyiss Fehérvárra, maradj éjszakára!

Ezerféleképpen tölthetjük el szabadidőnket Székesfehérváron és környékén – s ha mindezt valódi kedvezmények igénybevételével tehetjük, még nagyszerűbbé válik a kikapcsolódás! Fehérváron erre is gondoltunk, célunk ugyanis az, hogy vendégeink jóleső érzésekkel töltsenek nálunk néhány napot. Éppen ezért jóleső kedvezményeket is kínálunk szállóvendégeinknek. Íme a részletek!

MUTASD A KEDVEZMÉNYEKET!2022-ben újabb kedvezményekkel bővült a Nyiss Fehérvárra! kártya. Valódi kedvezményekkel várják a kártyatulajdonosokat most már nem csak Székesfehérvár, de környékének legjobb helyszínei is. A Nyiss Fehérvárra! kínálatában mindenki megtalálja a számára legjobb kikapcsolódást – akár a strandon szeretne pihenni, akár aktívan töltené a szabadidejét vagy kulturális felüdülésre vágyik. 

S hogy mit kell ehhez tenni? Nagyon egyszerű: a https://www.nyissfehervarra.hu/kartyaigenyles oldalon regisztrált kártyákat fehérvári partnerszállodáink recepcióin aktiválják s már használhatjuk is őket! A Best Western Plus Lakeside Hotel, a Hotel Magyar Király, a Novotel Székesfehérvár Hotel, a Hotel Platán, a Szárcsa Hotel és Étterem, a Szent Gellért Hotel és a Hotel Vadászkürt Szuperior szállóvendégei jelentős, 10-50 százalékos árengedményhez, plusz szórakozási időhöz jutnak a kártyával, sőt, vannak benne ingyenesen igénybe vehető tartalmas programok is! 

Az idei év újdonsága, hogy kiterjesztettük programunkat a környékbeli lehetőségekre is: csodálatos, felfedezésre váró helyszíneket, aktív élményeket javaslunk a Velencei-tó térségében épp úgy, mint Fejér megye legszebb kastélyainál. Kisgyerekes családoknak szóló és vagány, baráti társaságoknak való szórakozást is találnak a Nyiss Fehérvárra Kedvezménykártya tulajdonosai a lehetőségek között. Hogy csak néhányat említsünk közülük: újdonság a Királyok és Szentek – Az Árpádok kora kiállítás, amely az év egyik legjobban várt kulturális eseménye, de csatlakozott programunkhoz a kápolnásnyéki Halász-kastély, a nádasdladányi Nádasdy-kastély és a fehérvárcsurgói Károlyi Kastély is. Számos új családi élményt, ”vizes” programot kínálunk jelentős kedvezménnyel, és továbbra is kedvezményes a részvétel a Tourinform iroda fáklyás sétáin és ingyenes a belépés a Koronázó Bazilika Romkertjébe, a Nemzeti Emlékhelyre. Frissített weboldalunkon megtekinthető a teljes kínálat: www.nyissfehervarra.hu


A tavalyi start óta ezt az oldalt több mint 20 ezren látogatták meg, a regisztrálók és elégedett kártyatulajdonosok száma pedig meghaladta az ezret. „A legjobb a Nyiss Fehérvárra! Kártyában az, hogy több napra lefoglalta az egész családot!” – írta köszönő szavaiban a Székesfehérvári Tourinform Irodának az idei év egyik első vendége, aki már áprilisban megszállt a Királyok városában. Nyáron még inkább érdemes lesz hosszabb időre ellátogatni hozzánk, ugyanis számos izgalmas esemény vár ránk:

A nyár zenei kínálata színesebb már nem is lehetne: a FEZEN dübörgő rockfesztiválja mellett templomi koncertsorozat (Harmonia Albensis) a szimfonikus zenekarral és könnyű borokkal kísért jazzfesztivál is vár ránk. A királyi óriásbábok júliusban szombat délutánonként már a Székesfehérvári Királyi Napokra hangolnak zenés felvonulással. Augusztus 6-ig szombatonként 5 órakor a Vörösmarty Színháztól indulnak az óriásbábok a Fő utcán át a Városház térig és onnan vissza a teátrumig, hogy hagyományőrző csapatok és zenészek kíséretében hívják fel a figyelmet az augusztusi rendezvényekre. Közben a menet meg-megáll az óriásbábok bemutatkozására és a hagyományőrzők látványos csetepatéira, harcászati bemutatóira. A rendezvényt 18 órakor kamarazenei koncert zárja a Zichy ligeti Zenepavilonban.


Augusztusban aztán elérkezik a város legfontosabb és legszebb eseménye, a Székesfehérvári Királyi Napok programkavalkádja, melyre idén augusztus 12 és 21 között kerül sor. A Szent István ünnepe köré szervezett, tíznapos Székesfehérvári Királyi Napok egyedi programjai valóban csak Székesfehérvárhoz köthetőek. A Koronázási Ünnepi Játékok visszarepít a középkorba, a felépülő díszletváros középkori vásári forgatagában időről időre feltűnnek a királyi óriásbábok is, majd vezetésükkel Augusztus 20-án nagyszabású történelmi felvonulást élvezhetünk. A programokat a több mint 20 éve töretlen népszerűséget élvező Néptáncfesztivál tánckavalkádja kíséri, de lesz óriás sakkszínházi előadás is, ahol idén II. András szentföldi hadjáratait elevenítjük fel.


A Székesfehérvári Tourinform iroda egész nyáron városnéző programokra invitálja a fehérváriakat és az ide látogatókat. Elkezdődnek az igen kedvelt esti fáklyás vezetések péntek esténként, kisvonattal kirándulunk a Bory-várba és a Sóstóra is, és a panoráma buszos túrák is folytatódnak. Július – augusztus minden szombatján 3 időpontban indul a busz a belvárosból a megújult Aranybulla Emlékműhöz.

Tervezze kikapcsolódását Székesfehérvárra, hívja meg barátait, király lesz!  

Szívélyes vendéglátójuk:

a Székesfehérvári Tourinform Iroda

Székesfehérvár, Oskola utca 2–4.
Telefon: +36-22/537-261
Fax: +36-22/340-330
E-mail: tourinform@szekesfehervar.hu
Facebook: www.facebook.com/tourinform.szekesfehervar