Jegyiroda

Fehérvári Jegyiroda – a legjobb jegyek lelőhelye

Fehérvári Jegyiroda – a legjobb jegyek lelőhelye

Kedvet kapott rendezvényeinkhez? Váltson jegyet nálunk! A belváros szívében, a Tourinform iroda szomszédságában várjuk! Igényes környezet, hosszú nyitva tartás, teljeskörű helyi programinfó. Ha ránk bízza magát, mi kiválasztjuk a legjobb helyet Önnek!

Ajándékba szeretne élményt adni?
Keresse ajándékutalványainkat!
Az ajándékutalvány 2018. január 1-től a jegy.hu-n található rendezvényekre nem beváltható!

Helyi programok, előadások, hazai és külföldi koncertek, nyári színházak, fesztiválok jegyeit keresse nálunk!

Fehérvári Jegyiroda
8000 Székesfehérvár, Oskola utca 2–4. 
Telefon: +36-22/537-603
Fax: +36-22/340-330
E-mail: jegyiroda@szekesfehervar.hu
Facebook: www.facebook.com/fehervarijegyiroda 

Irodánk a hálózatos jegyértékesítő rendszerből nyomtatott jegyekért az alábbi közvetítő díjakat számolja fel:

0 Ft-3500 Ft érték között: 300 Ft/ jegy
3501 Ft-6500 Ft érték között: 400 Ft/ jegy
6501 Ft-től : 500 Ft/ jegy
Külföldi esemény esetén: 1500 Ft/jegy
Székesfehérvári esemény egységesen: 300 Ft/ jegy

Irodánkban bankkártyás fizetés is lehetséges.

Nyitva tartás:

Szezonon kívül (november 1. – április 30.)
Hétköznap: 09.00–18.00
Szombat: 09.00-13.00

Előszezon (május 1. – június 30.)
Hétköznap: 09.00–18.00
Szombat: 10.00–16.00
Vasárnap: 10.00–16.00

Főszezon (július 1. – augusztus 31.)
Hétköznap: 09.00–18.00
Szombat: 10.00–18.00
Vasárnap: 10.00–18.00

Utószezon (szeptember 1. – október 31.)
Hétköznap: 09.00–18.00
Szombat: 10.00–16.00

Országos és külföldi jegyértékesítés

Országos és külföldi jegyértékesítés

A helyi programok mellett országosan más előadásokra, koncertekre, színházi előadásokra, fesztiválokra is megtalálja jegyét nálunk, sőt, álmai nagy koncertjeire is eljuthat velünk a határokon túlra is.
Fehérvári Jegyiroda - minden, ami kultúra!

Keresse a legnépszerűbb előadásokat és rendezhelyszíneket nálunk:

 • Budapesti színházak
 • Papp László Sportaréna
 • Syma Csarnok
 • Fővárosi Nagycirkusz
 • A38 hajó
 • Barba Negra
 • Fesztiválok

Atlantic Flight - Nagy cirkuszi utazás

Atlantic Flight - Nagy cirkuszi utazás
A Fővárosi Nagycikrusz új műsorában egy fantasztikus utazásra invitálja nézőit! Az Atlantic Flight - Nagy cirkuszi utazásban szabadon szárnyra kap a képzelet, nem ismer határokat a fantázia.
A vízicirkusz csodás szökőkútjátékával és szemkápráztató lézerfényeivel, a folyamatosan mozgó és átalakuló porondra fellépő artisták hihetetlen mutatványaival egy csodálatos és felejthetetlen showműsorba csábítják. A bátor kapitányuk és a csinos stewardessek vezetésével egy ugrásnyira van a világ legtávolabbi csücske is, ők pedig nem félnek elindítani a motort, felszállni bondorodó felhők magasába, és elvezetni csodás gépmadarukat bárhová, ahol a mesés kalandok és felejthetetlen csodák várnak mindannyiukra!
Budapest, Fővárosi Nagycirkusz
2018. április - szeptember

Gyöngyhajú Lány Balladája

Gyöngyhajú Lány Balladája
Mindenkiben ott van a szunnyadó gyermek, így a tündérmeséket a felnőttek is szeretik, csak be kell őket csomagolni "felnőtt köntösbe"!
2016-ban a RaM Colosseum színpadán nagy sikerrel került bemutatásra a "Gyönyghajú lány balladája" című musical, mely fiatal lány felnőtté válásán, első nagy szerelmi csalódásán keresztül idézi meg a Balatonpart, a tó ősi mitikus legendáit. A színpadon 24 ExperiDance táncművész, a mikrofonnál 5 kiváló misucalszínész, a mese erősítésére 20 szezációs Omega-sláger! Egy történet, amit mindeki átéltm aki volt fiatal és szerelmes! Az Omega együttes és az ExperiDance Production több mint fél év gondos tervezés, aprólékos egyeztetetés és lázas alkotómunka után állította színpadra új darabját, amelyben olyan világszínvonalú slágerek csendülnek fel, mint a Trombitás Frédi, a Régi csibészek, az Ezüst Eső, a Petróleumlámpa, a Ha én szél lehetnék vagy a Gyöngyhajú lány.
Több helyszínen:
Budapest, RaM Colosseum 
Siófok, Kálmán Imre Szabadtéri Színpad
Tata, Angolkert Szabadtéri Színpad
2018.június-július-augusztus.

Agárdi Popstrand KONCERTEK 2018

Agárdi Popstrand KONCERTEK 2018
Koncert, tánc és kirándulás élmény, az ember léptékű Agárdi Popstrand óriás nagyszínpadán!
Agárd
2018. június-július-augusztus
A Velencei-tó legendás koncert helyszíne, 1977től várja és fogadja a magyar popzene kedvelőit! A koncert kínálat és színvonal kíválóan "találkozik" a négy generáció közönségének elvárásaival.
A 41 éves agárdi szabadtéri színpad vendégeinek csak énekelni, tapsolni és táncolni "kell", mivel a népszerű Popstrand minden mást biztosít!

Duma Swing 2.

Duma Swing 2.
Gitár, nyakkendő és a szving ötven árnyalata. Becsomagolva stand-up zsmelék közé. Ez a Duma Swing, vagyis Kovács András Péter (KAP), Janklovics Péter és Illés Ferend jazz-up comedy estje.
"Aki szerette az elsőt, a másodikat is szeretni fogja"- meséli KAP.
Balatonfüred
2018.07.24. 

The Prodigy - Fezen

The Prodigy - Fezen
Felsorolhatatlanul sok sláger, Grammy jelölések, MTV zenei díjak és felhőtlenül táncoló tömegek jelzik a The Prodigy útját. És ez az út idén nyáron Székesfehérvárra vezet.
Székesfehérvár, Fezen Fesztivál
2018.07.26.

Magic Show

Magic Show
Ne higgy a szemednek!
A Magic Show Magyarország első olyan országjáró bűvész és illuzió műsora, amely 2018-ban több városban fogja elkápráztatni a nézőket. Tapasztald meg a varázslatos mutatványokat a saját bőrödön, hisz számtalan trükkben a közönség is részt vehet!
Siófok
2018.07.27. 19:30

Coincidance Táncszínház: Aurora

Coincidance Táncszínház: Aurora
Egy mindeki által ismert mese, egy nagyszabású klasszikus zenemű és a kortárs tánc egyedi kombinációja a Városmajori Szabadtéri Színpad idei táncbemutatóján. A jól ismert Csipkerózsika mesét veszi alapul új produkciójában a Coincidance Táncszínház, Csajkovszkij örök klasszikus zenéjére.
Bp., Városmajori Szabadtéri Színpad
2018.07.28. 19.30 

Pitbull - Fezen Fesztivál

Pitbull - Fezen Fesztivál
A Grammy-díjas, többszörös platina eladásokat produkáló rapper, Pitbull júliusban a Fezen Fesztiválra érkezik élőzenekaros showjával, amivel már bejárta a világ legnagyobb koncerthelyszíneit, nagy sikert aratva!
Székesfehérvár, Fezen Fesztivál
2018.07.28.

Fezen Fesztivál 2018

Fezen Fesztivál 2018
A Fehérvári Zenei Napok története 1997-ben indult, amikor a lelkes, székesfehérvári fiatalokból álló csapat úgy döntött, hogy koncertsorozatot szervez. Az évek során aztán egyre terebélyesebb lett a fehérvári esemény, és a ma már Fezen néven nemzetközi szinten is számon tartott rendezvény 20 év leforgása alatt olyan fellépők koncertjeit is jegyezte, mint a Deep Purple, a Judas Priest, a Dream Theater, Faithless vagy a Guano Apes.
Székesfehérvár
2018. július 25-28.

Béjart Ballet Lausanne: A varázsfuvola

Béjart Ballet Lausanne: A varázsfuvola
Tavalyi nagysikerű vendégszereplése után idén is visszatér a Margitszigetre a világ egyik legérdekesebb táncelőadásait létrehozó társulata, a Béjart Ballet Lausanne, akik a jubileumi turné után most Mozart legnépszerűbb művét, a csodálatos Varázsfuvolát varázsolják a színpadra a klasszikus balett nyelvén, először Magyarországon!
Budapest, Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2018.07.28. 20.00
Az előadás eredeti koreográfiáját még 1981-ben álmodta színpadra a társulatot alapító, nagyhatású balett-mester, Maurice Béjart, melyet most második alkalommal újít fel az együttes a jelenlegi társulatvezető koreográfus, régi Béjart-tanítvány, Gil Roman vezetésével. A Béjart Ballet repertoárján a kezdetektől fogva letisztult, mégis fantasztikus látványvilágú és különleges atmoszférájú előadások vannak jelen, melyek egyedülálló kapcsolatban állnak a produkciók alapjait adó klasszikus és innovatív táncelemekkel. A balettelőadások nemcsak kivitelezésükben, hanem témaválasztásaikban is valódi kuriózumnak számítanak a nemzetközi táncéletben: a populáris kultúrához tartozó zenékre koreografált előadásoktól kezdve a legnagyobb klasszikusok újító újra értelmezésééig minden megtalálható színes palettájukon, így biztosan Mozart sokat látott mesterműve is egy igazán új megvilágításba kerül majd!

11. Ördögkatlan Fesztivál

11. Ördögkatlan Fesztivál
Színház, zene, buli, képzőművészet, családi programok, irodalom - együttlét. A csodaszép Villányi-hegység közepén csendes nyugalmas falvakban öt napon át idén is forr majd a Katlan. Július 31. és augusztus 4. között tizedik alkalommal telik meg a környék a szélrózsa minden irányából érkező sokféle és nagyszámú katlanozóval. Hozza őket a minőség ígérete, a sokszínűség-érzés, a kíváncsiság.
Nagyharsány, Kisharsány, Beremend, Villánykövesd, Vylyan-Mokos
2018. július 31-augusztus 4.

Tihanyi Szabadtéri Játékok

Tihanyi Szabadtéri Játékok
A szabadtéri színpad a csodálatos Belső-tó fölött magasodik. A háttérben megcsillanó Balatonnal, az északi part hegyeivel és a dombok ölelésében megépített "játszótér" az ország egyik legszebb színpada. A 800 fős befogadásra alkalmas nézőtérrel rendelkező helyszín 2004 óta szolgálja a nagyérdeműt. 
Tihany, Bujtor István Szabadtéri Színház
2018.07-08.

Musica Sacra

Musica Sacra
A Királyi Napok kiemelkedő eseménye a Musica Sacra!
Székesfehérvár, Nemzeti Emlékhely
2018.08.12. 21:00
Esőnap: 2018.08.13.
A Királyi Napok kiemelkedő eseménye, amely igazi kuriózum a komolyzene kedvelői számára. A koncert a székesfehérvári Nagyboldogasszony-Bazilika romjai felett, a Nemzeti Emlékhelyen, az ország egyik legnagyobb épített szabadtéri színpadán csendül fel világhírű előadók kíséretében.
Az emberi szellem csúcsteljesítményeinek számító műveket korunk legkiválóbb művészei mutatják be. Így volt ez az előző években is, amikor többek között fellépett Miklósa Erika, Carlo Ponti jun., Rost Andrea, a moszkvai Bolsoj Színház énekesei, valamint  Lukács Gyöngyi, Komlósi Ildikó, Pataki Adorján, Alexandru Agace.

Rossini: Petite Messe Solennelle

Karmester: Ács János
Alba Regia Szimfonikus Zenekar

Szólisták

 •  Sarah Tisba - szoprán
 •  Chiara Tirotta - mezzoszoprán
 •  Luciano Ganci - tenor
 •  Filippo Polinelli - bariton

 

Koronázási Szertartásjátékok 2018

Koronázási Szertartásjátékok 2018
Idén a hatodik alkalommal valósul meg a Koronázási Szertartásjáték, az Árpád-házi királyaink életét litargikus királylegenda formájában életre keltő, monumentális színpadi játék a magyar királyok egykori koronázó helyén. II. András, az Árpád-ház egyik legmeghatározóbb uralkodójának életébe nyerhetünk bepillantást.
Nemzeti Emlékhely
2018.08.18-19. 21:00

VII. Sörfesztivál a Budai Várban

VII. Sörfesztivál a Budai Várban
A Budai Vár ismét megnyitja kapuit a prémium sört kedvelő közönsége számára. Idén visszatérünk Buda leimpozánsabb helyszínére, ahol az előkelő történelmi színhelyen, a világörökség téglái között ünnepelhetjük a sört és az elsőosztályú sörfogyasztást.
Budapest, Budai Vár
2018.08.23-26.

Láthatatlan kiállítás

Láthatatlan kiállítás
A kiállítás Budapest egy különleges interaktív utazás egy láthatatlan világba, ahol teljes sötétségben próbálhatsz meg eligazodni csupán tapintás, hangok és az illatok nyomán. A nem látók és a látók világát igyekszik közelíteni egymáshoz, pozitív élményeken keresztül tanítja meg, hogyan segíthetünk, és miképpen érthetjük meg őket.
Budapest
2018.07-08-09.

Ricky Martin

Ricky Martin
Rikcy Martin visszatér Magyarországra. a világhírű énekes ismét élő koncertet ad Budapesten, a Papp László Sportarénában.
2018-ban hatalmas sikerrel tért vissza, ahogy eddigi karrierje során megszokhattuk tőle, Ricky most is elképesztő show-t kínál ezen a turnén, amely a legjobb zenei repertoárját öleli fel.
Budapest, Papp László Sportaréna
2018.09.04. 20:00

Kölcsönlakás

Kölcsönlakás
Ray Cooney - John Chapman: Kölcsönlakás
Nem véletlenül nevezik Ray Cooney-t az angol Feydeau-nak. A közel ötven éve, 1969-ben írt vígjátékuk folyamatosan műsorán szerepel a világ színházainak.
Budapest, Játékszín
2018.09-10.
Az elegáns londoni emeleti lakás Philipé és Johannáé. Hetek óta tart a renoválás, nagy a felfordulás. Philip és Henry sikeres gyermekkönyv-kiadók, irodájuk a földszinten található. Henry nagy nőcsábász. Philip a feleségével vendégségbe készül, addig Henry egy hölgy ismerősével randizna társa lakásában. Nem tudja, hogy felesége is erre készül újdonsült lovagjával. Van, amiről egyikük sem tud: a felújításon dolgozó belsőépítész is épp szerelmi légyottra készül a szobalánnyal. A teljes káosz közepébe érkezik meg váratlanul a meglehetősen prűd hírében álló híres mesekönyv-író, akire a kiadó már régóta fente a fogát.

A bajnok

A bajnok
Puccini A köpeny című operája nyomán írta Pintér Béla. 
Budapest, Katona József Színház
2018.09.

"Úgy tiz-tizenöt évvel ezelőtt, amikor a Gyévuska című közös operánkon dolgoztunk Darvas Benedekkel, Pucciniről beszélgetve én a Pillangókisasszonyt dicsértem neki, mire Bence azt mondta, mestere, Petrovics Emil szerint van egy jobb is: A köpeny, mely nemcsak Puccini munkásságának legjobbja, hanem az egész operairodalom csúcspontja is. Aztán mikor meghallgattam, rögtön elvarázsolt a gyönyörű nyitány, mely egyszerre jeleníti meg a zenedráma színhelyét: a hol lágyan hömpölygő, hol félelmetesen örvénylő folyót, és vetíti előre a folyó partján élő emberek sodródását a tragikus vég felé. A továbbiakban is magával ragadott a zene tömény drámaisága és a szereplők lélekábrázolásának zenei finomsága, részletessége: a legapróbb rezdülésktől az érzelmi detonációkig. Pintér Béla

Deák Bill 70 koncert

Deák Bill 70 koncert
Deák Bill Gyula a "magyar blueskirály", de Bill Kapitány vagy csak Bill, Igazi jelenség a zenei piacon, 1968 óta aktív. Hetvenedik születésnapoja alkalmából fantasztikus nagykoncertre készül.
Budapest, Papp László Budapest Sportaréna
2018.11.09.

Nightwish Decades: European Tour 2018

Nightwish Decades: European Tour 2018
2018-ban indul a Nightwish új, világ körüli turnéja, mely a tervek szerint 9 hónapon át tart majd, és Észak-Amerikában kezdődik, 34 állomással. A turné első európai helyszíne Tallinn lesz májusban, de már most megvan a budapesti koncert időpontja is.
Budapest, Papp László Sportaréna
2018.11.20.

Decades, vagyis Évtizedek a fantázianeve a Nightwish 2018-as koncertsorozatának is, aminek keretében a zenekar különleges, ritkán hallható korai dalokkal is készül, és ezeket ráadásul egy-egy csavarral adják majd elő, így a rajongók és a zenészek számára is izgalmas, új élményt kínálnak ezek az esték. Ráadásul az átdolgozások kifejezetten erre a turnéra készülnek, vagyis később nem hallhatjuk majd élőben ezeket a különleges előadásokat.

Prof. Dr. Bagdy Emőke előadása

Prof. Dr. Bagdy Emőke előadása
Dr. Bagdy Emőke ősszel városunkban tart előadást. A professzor pszichológus mindig is fontosnak tartotta a társadalommal folytatott párbeszédet, a lélektani ismeretek terjesztését, a szakmai közvélemény formálását. 
Székesfehérvár, Fejér Megyei Művelődési Központ
2018.11.23. 18.00

Dr. Csernus Imre előadása

Dr. Csernus Imre előadása
Csernus Imre nevét szinte mindeki ismeri, hiszen ő volt az egyetlen pszichológus, aki médiaszemélyiséggé vált.
Folyamatosan jelennek meg sikerlistás könyvei, azonban az olvasók számára sok kérdés marad nyitottan. Ezekre a kérdésekre próbál választ adni Csernus Imre előadásain országszerte.
Fejér Megyei Művelődési Ház
2018.12.04. 19:00

Petőfi Kultúrtanszék

Petőfi Kultúrtanszék
A Petőfi Kultúrtanszéken meghirdetett koncertekre/előadásokra kaphatók jegyek MÁR nálunk is! 
Székesfehérvár, Petőfi Kultúrtanszék

A „Petőfi” Székesfehérvár egyetemi klubja, egy első sorban fiataloknak szóló, multifunkcionális rendezvényhelyszín, a történelmi belváros szívében.  Egyaránt alkalmas zenei rendezvények, ültetett színházi előadások, vagy konferenciák megrendezéshez.

Budapest Park

Budapest Park

A Budapest Park Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye. Koncertek, bulik és kultúra fesztiválhangulatban, tavasztól őszig. Hagyd kint a valóságot!

Ágymozi

Ágymozi
A „Buda Bed Cinema” új szintre emeli a mozizás élményét. Helyezkedjen el kényelmesen a kényelmes franciaágy-méretű heverők egyikén.
A legmodernebb vetítő technika lehetővé teszi, hogy kiváló minőségben tapasztaljon meg régi és új klasszikusokat. Sokszínű programunk minden korosztályt és érdeklődési kört bevon. Hagyja magát megnevettetetni, megríkatni, vagy adja át magát a velőt rázó félelemnek és izgalomnak.
Budapest 

Barba Negra Track

Barba Negra Track
Szórakoztat, kikapcsol, mindezt egy helyen. Magyarország legjobb zenekarai, nemzetközi produkciók, a rock-, a pop-, az elektronikus zene csillagai, minden olyan dolog, ami a szórakoztatáshoz szükséges.
Budapest,Barba Negra Track
2018

Loreena McKennitt

Loreena McKennitt
Loreena McKennit 'Lost Souls' turné keretén belül Budapestre látogat. Az eklektikus kelta, pop, világzenei művészetét élvezhetjük a 2019. márciusában.
Budapest, Papp László Budapest Sportaréna
2019.03.29.
A koncerten várható a szívből jövő muzsika, béke, nyugalom, lelki csend, emlékutazás mely pompás mesebeli tájakra kalauzol. Várható a tradicionális kelta zenei világ harmóniában gazdag hangulat, a mélyén megélt és átélt dalok, ugyanakkor élvezhetjük a kiegyensúlyozott és egyedülálló előadás minden pillanatát.