Jegyiroda

Fehérvári Jegyiroda – a legjobb jegyek lelőhelye

Fehérvári Jegyiroda – a legjobb jegyek lelőhelye

Kedvet kapott rendezvényeinkhez? Váltson jegyet nálunk! A belváros szívében, a Tourinform iroda szomszédságában várjuk! Igényes környezet, hosszú nyitva tartás, teljeskörű helyi programinfó. Ha ránk bízza magát, mi kiválasztjuk a legjobb helyet Önnek!

Ajándékba szeretne élményt adni?
Keresse ajándékutalványainkat!
Az ajándékutalvány 2018. január 1-től a jegy.hu-n található rendezvényekre nem beváltható!

Helyi programok, előadások, hazai és külföldi koncertek, nyári színházak, fesztiválok jegyeit keresse nálunk!

Fehérvári Jegyiroda
8000 Székesfehérvár, Oskola utca 2–4. 
Telefon: +36-22/537-603
Fax: +36-22/340-330
E-mail: jegyiroda@szekesfehervar.hu
Facebook: www.facebook.com/fehervarijegyiroda 

Irodánk a hálózatos jegyértékesítő rendszerből nyomtatott jegyekért az alábbi közvetítő díjakat számolja fel:

0 Ft-3500 Ft érték között: 300 Ft/ jegy
3501 Ft-6500 Ft érték között: 400 Ft/ jegy
6501 Ft-től : 500 Ft/ jegy
Külföldi esemény esetén: 1500 Ft/jegy
Székesfehérvári esemény egységesen: 300 Ft/ jegy

Irodánkban bankkártyás fizetés is lehetséges.

Nyitva tartás:

Szezonon kívül (november 1. – április 30.)
Hétköznap: 09.00–18.00
Szombat: 09.00-13.00

Előszezon (május 1. – június 30.)
Hétköznap: 09.00–18.00
Szombat: 10.00–16.00
Vasárnap: 10.00–16.00

Főszezon (július 1. – augusztus 31.)
Hétköznap: 09.00–18.00
Szombat: 10.00–18.00
Vasárnap: 10.00–18.00

Utószezon (szeptember 1. – október 31.)
Hétköznap: 09.00–18.00
Szombat: 10.00–16.00

Országos és külföldi jegyértékesítés

Országos és külföldi jegyértékesítés

A helyi programok mellett országosan más előadásokra, koncertekre, színházi előadásokra, fesztiválokra is megtalálja jegyét nálunk, sőt, álmai nagy koncertjeire is eljuthat velünk a határokon túlra is.
Fehérvári Jegyiroda - minden, ami kultúra!

Keresse a legnépszerűbb előadásokat és rendezhelyszíneket nálunk:

 • Budapesti színházak
 • Papp László Sportaréna
 • Syma Csarnok
 • Fővárosi Nagycirkusz
 • A38 hajó
 • Barba Negra
 • Fesztiválok

Koronázási Programcsomag a Tourinform Irodától!

Koronázási Programcsomag a Tourinform Irodától!
Székesfehérvár életében van 3 nap, amikor valóban visszarepítjük a múltba!
2018. augusztus 18-20 között II. András életét és korát ismerheti meg a középkori vásári forgatagban, királyi óriásbábok felvonulásán és grandiózus szertartásjátékon. Ne szalassza el a lehetőséget és foglalja le helyét már most!

A programcsomag tartalma:

  • Koronázási Szertartásjáték belépőjegy
  • Kisvonatos Bory-vár látogatás idegenvezetővel (indulás augusztus 18-án szombat délelőtt 10:00-kor a belvárosból)
  • Koronázási szuvenír

A programcsomag díja: 7.500 Ft/fő

A programcsomagot az alábbi linken rendelheti meg: http://turizmus.szekesfehervar.hu/koronazasi-programcsomag

Cím: 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4.
Email: jegyiroda@szekesfehervar.hu
Telefonszám: +36-22/537-261

Atlantic Flight - Nagy cirkuszi utazás

Atlantic Flight - Nagy cirkuszi utazás
A Fővárosi Nagycikrusz új műsorában egy fantasztikus utazásra invitálja nézőit! Az Atlantic Flight - Nagy cirkuszi utazásban szabadon szárnyra kap a képzelet, nem ismer határokat a fantázia.
A vízicirkusz csodás szökőkútjátékával és szemkápráztató lézerfényeivel, a folyamatosan mozgó és átalakuló porondra fellépő artisták hihetetlen mutatványaival egy csodálatos és felejthetetlen showműsorba csábítják. A bátor kapitányuk és a csinos stewardessek vezetésével egy ugrásnyira van a világ legtávolabbi csücske is, ők pedig nem félnek elindítani a motort, felszállni bondorodó felhők magasába, és elvezetni csodás gépmadarukat bárhová, ahol a mesés kalandok és felejthetetlen csodák várnak mindannyiukra!
Budapest, Fővárosi Nagycirkusz
2018. április - szeptember

Dr. Papp László előadás

Dr. Papp László előadás
Dr. Papp Lajos Széchenyi-díjas szívsebész professzor rendhagyó beszélgetése
Székesfehérvár, Szent István Művelődési Ház
2018.06.21. 18.00

Dr. Papp Lajos nemzetközi hírű, Széchenyi díjas szívsebész professzor elfogadta a felkérést és az életében, hivatásában megtapasztalt csodáról, csodákról, az emberről, a szívről, a Test-Lélek-Szellem hármasságának titkairól osztja meg tapasztalatait. A kérdezők, Csiki Anna kineziológus, párkapcsolati tréner, házassági tanácsadó és Eörssy Péter mérnök, természetgyógyász többek között arra keresik a választ, hogyan lehet a mai világban meghallani és megérteni a szív szavát, különösen a családban, emberi kapcsolatokban, munkánk, hivatásunk gyakorlása közben. Hogyan és milyen eszközökkel tudjuk a minket ért stresszhatásokat csökkenteni, egészségesen élni. Az értékeket milyen módon tudjuk meg és átmenteni, továbbadni. És még ki tudja, az együttlét során milyen csodák várnak ránk Professzor úr ihletett személyiségén keresztül.

Kompkoncert - Margaret Island

Kompkoncert - Margaret Island
Június 22-én este balatoni zenekarral fut ki a balatoni komp. Színpadon a Margaret Island, indulás mindkét révből, koncert a legszebb nyári naplementében, valahol Füred, Szántód és Zamárdi között.
Szántód-Tihany Rév
2018. június 22.

Nick Cave

Nick Cave
Egy éve még úgy nézett ki, hogy Nick Cave-ék új turnéja elkerüli hazánkat, ám a szomorkodásnak vége, június 21-én a Sportarénában ismét lehet élvezni a búgó hangú énekes és alternatív rockcsapatának a zenéjét.
Budapest,Papp László Sportaréna
2018.június 21.

Feldmár András - Megbánás és Megbocsátás

Feldmár András - Megbánás és Megbocsátás
A karma jógában a hinduk azt állítják, hogy nem lehet olyat tenni, ami csak jó és nem lehet olyat tenni, ami csak rossz. Minden cselekedet, mint a csónak a vízben, jobbra és balra küldi hullámokat. Jóindulattal is lehet hibázni. Feldmár András előadásán több kérdésünkre is választ kaphatunk a megbánás és a megbocsájtás területén.
Budapest, Premier Kultcafé
2018.06.30.-07.01.

Gyulai Memorial 2018

Gyulai Memorial 2018
A Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíj az 1980-as évekből világhírű népszerűségnek örvendő Budapest Nagydíj utódjaként, először 2011-ben került megrendezésre.
Székesfehérvár, Bregyó közi Sportközpont
2018.07.01-02.
Az alig pár főből álló szervezői csapat célja nem volt más, mint közel két évtizednyi szünet után újra feltenni Magyarországot a nemzetközi atlétika térképére; és a verseny segítségével tovább növelni a sportág népszerűségét hazánkban. 
Kitűnő hívószónak bizonyult a világ atlétái és menedzserei felé Gyulai István neve, akinek korai halálát követő ötödik évben indult útjára a viadal. Így a verseny Gyulai István személyében az egyik legismertebb és legelismertebb magyar sportdiplomatának, a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) egykori főtitkárának, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) főtitkári pozícióját másfél évtizeden keresztül betöltő, egykori 28-szoros magyar bajnok atlétának, Universiade győztes olimpikonnak a nevét viseli.

Gyöngyhajú Lány Balladája

Gyöngyhajú Lány Balladája
Mindenkiben ott van a szunnyadó gyermek, így a tündérmeséket a felnőttek is szeretik, csak be kell őket csomagolni "felnőtt köntösbe"!
2016-ban a RaM Colosseum színpadán nagy sikerrel került bemutatásra a "Gyönyghajú lány balladája" című musical, mely fiatal lány felnőtté válásán, első nagy szerelmi csalódásán keresztül idézi meg a Balatonpart, a tó ősi mitikus legendáit. A színpadon 24 ExperiDance táncművész, a mikrofonnál 5 kiváló misucalszínész, a mese erősítésére 20 szezációs Omega-sláger! Egy történet, amit mindeki átéltm aki volt fiatal és szerelmes! Az Omega együttes és az ExperiDance Production több mint fél év gondos tervezés, aprólékos egyeztetetés és lázas alkotómunka után állította színpadra új darabját, amelyben olyan világszínvonalú slágerek csendülnek fel, mint a Trombitás Frédi, a Régi csibészek, az Ezüst Eső, a Petróleumlámpa, a Ha én szél lehetnék vagy a Gyöngyhajú lány.
Több helyszínen:
Budapest, RaM Colosseum 
Siófok, Kálmán Imre Szabadtéri Színpad
Tata, Angolkert Szabadtéri Színpad
2018.június-július-augusztus.

A kiskakas gyémánt félkrajcárja

A kiskakas gyémánt félkrajcárja
Balatonszemesen a Görbetükör Színi Társulat előadásában júliusban több alkalommal kerül bemutatásra a gyermekelőadás, A kiskakas gyémánt félkrajcárja.
Balatonszemes, Kontakt Kert Színház és Kertmozi
2018.06-07.
A szultán soha többet nem akarja hallani azt a történetet, amiben ő porul járt. Ha segítetek a palota tömlöcéből kiszabadult örgembereknek és a hastáncos lánynak, akkor végig hallgathatjátok a tiltott mesét, ami a kiskakasról és az őt megillető gyémánt félkrajcárról szól.

David Guetta - Balaton Sound

David Guetta - Balaton Sound
A világ egyik legnépszerűbb EDM DJ-je és producere, David Guetta idén is fellép a Balaton Sound fesztiválon, és a Balaton-parti jelenését annyira várja visszatérőként, mint a magyar rajongói.
Zamárdi, Balaton Sound
2018.07.07. 22:00

Balaton Sound 2018

Balaton Sound 2018
A Balaton Sound Európa egyik legnagyobb szabadtéri eletronikus zenei fesztiválja.
Zamárdi 
2018.07.04-08.

A rendezvényre 2007 óta minden év júliusában négy egymást követő napon kerül sor Zamárdi városában, a Balaton déli oldalán, közvetlenül a vízparton. 

Beethoven - estek

Beethoven - estek
Martonvásáron ma már hagyománnyá vált a Beethoven koncertsorozat. Minden évben három hangversenyt élvezhet a közönség a hatalmas ősfák között, a Brunszvik-kastély parkjában.
Martonvásár
2018.07.

EFOTT Fesztivál 2018

EFOTT Fesztivál 2018
Ma az EFOTT 110 ezres létszámával ez egyik legjelentősebb fesztivál a fiatalok körében és Magyarország legnagyobb hallgatói eseménye.
2018-ban Házigazda intézményként erősíti a szervezői csapatot: az Eötvös Loránd Tudományegyetem.
Velence
2018. július 10-16.
Azonban az EFOTT nem csak buli, hiszen a fesztivál szervezői évek óta nagy hangsúlyt fektetnek a zenei események mellett a fiatalok sport-, gasztro-, és kulturális életének fellendítésére is. Ezeknek köszönhetően a napközbeni programok szinte évről évre bővülnek, nem csak létszámuk, de színvonaluk tekintetében is.
2018-ban a Velencei-tó strandján, Velencén kerül megrendezésre július 10-16. között a fesztivál. Strand, koncert, gasztro, civil tér, strandfoci, mozi és több mint 100 magyar fellépő egy helyen.

Kálmán Imre: Cirkuszhercegnő

Kálmán Imre: Cirkuszhercegnő
Kálmán Imre operettjének kedvelt dallamai először csendülnek fel a Margitszigeten.
Budapest, Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2018. július 20-21. 20:00
Több mint egy évtized után, a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 80. születésnapján a legnagyobb magyar operettszerző, Kálmán Imreegyik legnépszerűbb, Cirkuszhercegnő című darabjával tér vissza a színház nyári repertoárjára a teátrum kezdeteitől jelen levő egyik legkedveltebb zenés szórakoztató színpadi műfaj! 

EFOTT - FEZEN Bérlet 2018

EFOTT - FEZEN Bérlet 2018
Efott és Fezen közös bérlet kombo ON!
Mindkettő fesztivált végigbulizhatod a kombinált bérlettel, a kedvezmény mellett fergeteges koncertek várnak rád júliusban!
Fesztiválra fel!
EFOTT (Velence, 2018. július 10-16.)
FEZEN (Székesfehérvár, 2018. július 25-28.)

Nyári Színház

Nyári Színház
A veszprémi Petőfi Színház és a székesfehérvári Vörösmarty Színház közös produkciója a Jövőre veled ugyanitt (1., 2.) idén a Nyári Színház programjában is szerepel. A romantikus vígjáték mindkét része önálló előadás, így teljes értékű élményt nyújt az első vagy a második rész megtekintése.
Székesfehérvár, Szárazréti Szabadtéri Színpad
2018.07.

Punnany Szülinapi Karnevál

Punnany Szülinapi Karnevál
A 15 éves Punnany Massif ugyanis egy hetedhétországra szóló mulatságra invitál a Budapest Parkba. Az ország egyik kedvenc zenekara erre a különleges évfordulóra számtalan meglepetéssel, karneváli hangulattal és persze a legütősebb slágerekkel készül.
Budapest, Budapest Park 
2018.07.11. 17.00

Quincy Jones 85

Quincy Jones 85
Quincy Jones, a legendás zenész-producer budapesti születésnapi koncertje sztárok részvételével. Sztárvendégek: Dee Dee Bridgewater, Richard Bona, Radics Gigi, Alfredo Rodríguez, Andreas Varady, John Clayton és a Budafoki Dohnányi Zenekar. 
Budapest, Papp László Budapest Sportaréna
2018.07.16.
Quincy Jones, aki Time Magazin szerint a 20. század egyik legbefolyásosabb zenésze és producere, idén 85 esztendős. Ebből az alkalomból két nagyszabású koncertet ad Európában, ahol életének és örökségének ünneplésére egy-egy felejthetetlen előadást mutat be egy zenekarral és néhány kedvenc tehetséges zenész barátjával.

A budapesti jubileumi koncerten itt lesz a hazánkban is jól ismert kameruni származású énekes, basszusgitáros Richard Bona, Dee Dee Bridgewater, a világ egyik legelismertebb jazz-énekesnője, Alfredo Rodriguez kubai zongorista-virtuóz, a magyar származású, roma jazz-gitáros, immár világhírű Andreas Varady.

Quincy Jones a világ legjobb hangjai közé sorolta Radics Gigiét, akit 2012-ben személyesen hívott meg a Montreux-i Jazzfesztiválra fellépni. Most Budapesten ismét találkoznak. A koncert másik hazai fellépője a Budafoki Dohnányi Zenekar lesz.

Szulák Andrea Így...

Szulák Andrea Így...
Az énekesnő a vidéki nagyvárosokat is megörvendezteti varázslatos hangjával. Júliusban siófoki szabadtéri színpadon hallhatja a nagyérdemű. A szeretett dalai mellett a nemrégiben megjelent nagylemezének műsorszámai is felcsendülnek.
Siófok, Kálmán Imre Szabadtéri Színpad
2018.07.13. 19.30
A művésznő különleges hangulatú nyáresti koncertjén ismert is szeretett dalai mellett nemrégiben megjelent nagylemezének műsorszámait is hallhatják a zenekedvelők.
A koncertturnén közreműködik Szulák Andrea kvintetje és vonószenekara.
Művészeti vezető, hangszerelés – Elek Norbert
Nr1Media Produkció – produkciós vezető Balatoni Bernadett
Szulák Andrea EMeRTon-díjas énekesnő, akit több alkalommal is az év énekesőjévé választottak, nagysikerű önálló produkciói mellett számos színházi és musical-szerepben is hallhattuk már, dalai nap mint nap szerepelnek a rádiók műsorán.
Lenyűgöző hangja és személyisége, utánozhatatlan színpadi megjelenése, könnyed humora, az általa képviselt stílus valósággal vonzza az igényes zene kedvelőit.

The Prodigy - Fezen

The Prodigy - Fezen
Felsorolhatatlanul sok sláger, Grammy jelölések, MTV zenei díjak és felhőtlenül táncoló tömegek jelzik a The Prodigy útját. És ez az út idén nyáron Székesfehérvárra vezet.
Székesfehérvár, Fezen Fesztivál
2018.07.26.

Fezen Fesztivál 2018

Fezen Fesztivál 2018
A Fehérvári Zenei Napok története 1997-ben indult, amikor a lelkes, székesfehérvári fiatalokból álló csapat úgy döntött, hogy koncertsorozatot szervez. Az évek során aztán egyre terebélyesebb lett a fehérvári esemény, és a ma már Fezen néven nemzetközi szinten is számon tartott rendezvény 20 év leforgása alatt olyan fellépők koncertjeit is jegyezte, mint a Deep Purple, a Judas Priest, a Dream Theater, Faithless vagy a Guano Apes.
Székesfehérvár
2018. július 25-28.

Béjart Ballet Lausanne: A varázsfuvola

Béjart Ballet Lausanne: A varázsfuvola
Tavalyi nagysikerű vendégszereplése után idén is visszatér a Margitszigetre a világ egyik legérdekesebb táncelőadásait létrehozó társulata, a Béjart Ballet Lausanne, akik a jubileumi turné után most Mozart legnépszerűbb művét, a csodálatos Varázsfuvolát varázsolják a színpadra a klasszikus balett nyelvén, először Magyarországon!
Budapest, Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2018.07.28. 20.00
Az előadás eredeti koreográfiáját még 1981-ben álmodta színpadra a társulatot alapító, nagyhatású balett-mester, Maurice Béjart, melyet most második alkalommal újít fel az együttes a jelenlegi társulatvezető koreográfus, régi Béjart-tanítvány, Gil Roman vezetésével. A Béjart Ballet repertoárján a kezdetektől fogva letisztult, mégis fantasztikus látványvilágú és különleges atmoszférájú előadások vannak jelen, melyek egyedülálló kapcsolatban állnak a produkciók alapjait adó klasszikus és innovatív táncelemekkel. A balettelőadások nemcsak kivitelezésükben, hanem témaválasztásaikban is valódi kuriózumnak számítanak a nemzetközi táncéletben: a populáris kultúrához tartozó zenékre koreografált előadásoktól kezdve a legnagyobb klasszikusok újító újra értelmezésééig minden megtalálható színes palettájukon, így biztosan Mozart sokat látott mesterműve is egy igazán új megvilágításba kerül majd!

Tihanyi Szabadtéri Játékok

Tihanyi Szabadtéri Játékok
A szabadtéri színpad a csodálatos Belső-tó fölött magasodik. A háttérben megcsillanó Balatonnal, az északi part hegyeivel és a dombok ölelésében megépített "játszótér" az ország egyik legszebb színpada. A 800 fős befogadásra alkalmas nézőtérrel rendelkező helyszín 2004 óta szolgálja a nagyérdeműt. 
Tihany, Bujtor István Szabadtéri Színház
2018.07-08.

Musica Sacra

Musica Sacra
A Királyi Napok kiemelkedő eseménye a Musica Sacra!
Székesfehérvár, Nemzeti Emlékhely
2018.08.12. 21:00
Esőnap: 2018.08.13.
A Királyi Napok kiemelkedő eseménye, amely igazi kuriózum a komolyzene kedvelői számára. A koncert a székesfehérvári Nagyboldogasszony-Bazilika romjai felett, a Nemzeti Emlékhelyen, az ország egyik legnagyobb épített szabadtéri színpadán csendül fel világhírű előadók kíséretében.
Az emberi szellem csúcsteljesítményeinek számító műveket korunk legkiválóbb művészei mutatják be. Így volt ez az előző években is, amikor többek között fellépett Miklósa Erika, Carlo Ponti jun., Rost Andrea, a moszkvai Bolsoj Színház énekesei, valamint  Lukács Gyöngyi, Komlósi Ildikó, Pataki Adorján, Alexandru Agace.

Rossini: Petite Messe Solennelle

Karmester: Ács János
Alba Regia Szimfonikus Zenekar

Szólisták

 •  Sarah Tisba - szoprán
 •  Chiara Tirotta - mezzoszoprán
 •  Luciano Ganci - tenor
 •  Filippo Polinelli - bariton

 

Apáca Show

Apáca Show
Magyarországon még sosem láthatta a közönség a 90-es évek ikonikus filmvígjátékából készült musicalsikert, az Apáca Show-t, mely már nézők millióit csábította el.
Szeged, Dóm tér
2018. augusztus 
2018-ban a Szegedi Szabadtérin mutatja be a fesztivál és a Zikkurat Ügynökség a nyolcszoros Oscar-díjas zeneszerző, Alan Menken darabját, aki többek közt a Szépség és a Szörnyeteget, az Aladint, A kis hableányt és A Notre Dame-i toronyőrt is jegyzi. A vérpezsdítő soul és disco dallamokkal fűszerezett vígjáték méltó folytatása lesz a szintén világsikerű film alapján született és popslágerekkel hódító Mamma Mia!-nak, melyet négy éven át imádott a Dóm tér közönsége.

Agárdi Popstrand KONCERTEK 2018

Agárdi Popstrand KONCERTEK 2018
Koncert, tánc és kirándulás élmény, az ember léptékű Agárdi Popstrand óriás nagyszínpadán!
Agárd
2018. június-július-augusztus
A Velencei-tó legendás koncert helyszíne, 1977től várja és fogadja a magyar popzene kedvelőit! A koncert kínálat és színvonal kíválóan "találkozik" a négy generáció közönségének elvárásaival.
A 41 éves agárdi szabadtéri színpad vendégeinek csak énekelni, tapsolni és táncolni "kell", mivel a népszerű Popstrand minden mást biztosít!

Petőfi Kultúrtanszék

Petőfi Kultúrtanszék
A Petőfi Kultúrtanszéken meghirdetett koncertekre/előadásokra kaphatók jegyek MÁR nálunk is! 
Székesfehérvár, Petőfi Kultúrtanszék

A „Petőfi” Székesfehérvár egyetemi klubja, egy első sorban fiataloknak szóló, multifunkcionális rendezvényhelyszín, a történelmi belváros szívében.  Egyaránt alkalmas zenei rendezvények, ültetett színházi előadások, vagy konferenciák megrendezéshez.

Beach Fesztivál 2018

Beach Fesztivál 2018
A balatonfűzfői Surf Beach-en tartott rendezvény célja, hogy népszerűsítse a Balatont, a balatoni sportokat, kikapcsolódási, szórakozási lehetőségeket. A nappal zajló kulturális és sportprogramokat a kora esti naplementében kezdődő koncertek vezetik át az éjszakába, hogy a csillagos ég alatt bulizzunk hajnalig. 
Balatonfűzfő
2018. június 21-24.