Rendezvények

Fehérvár Hangja

Fehérvár Hangja

2017. október 08. - 2017. december 09.

Eddig csak álmodoztál a világot jelentő deszkákról? Most kipróbálhatod magad, újra versenybe szállhatsz a Fehérvár Hangja címért. A tehetségkutató döntőin a közönség együtt izgulhat a kis dalos pacsirtákkal. Tartson velünk új kedvenceink felfedezésében!

A fiataloknak szóló zenei verseny döntő megmérettetésén a legjobbak egy igazán látványos show keretében, sztárvendégek kíséretében mérik össze ének- és előadóművészi tehetségüket a szakmai zsűri és az igazgatott nézősereg előtt. 2011-ben Pély Barna, a United együttes frontembere indította el a székesfehérvári tehetségkutató verseny- és rendezvénysorozatot. A fiatalok először ismert és elismert művészekből álló szakmai zsűri előtt bizonyíthatják rátermettségüket. A legjobb versenyzők látványos show keretében mérik össze ének- és előadóművészi tehetségüket a Vörösmarty Színház nagyszínpadán. A győztes zenei pályafutásának elindulását komoly díjakkal segítik. Fiatalok, dalra fel!

További részletek és a jelentkezés feltételei itt találhatók!

Fehérvári Advent

Fehérvári Advent

2017. december 01. - 2017. december 24.

A szállingózó hó, a kürtőskalács és forralt bor illata mindenkit kicsalogat az ünnepi pompában tündöklő Fő utcára, ahol a vásáron megcsodálhatja a betlehemet és gyönyörködhet az óriási karácsonyfában. Az adventezők sétáit karácsonyi dallamok kísérik. Székesfehérváron az Advent igazi közösségi ünnep, melynek fénye minden résztvevőt melegséggel tölt el és felemel.

A Városház téren óvodások és iskolások zenés színjátékai, ünnepi műsorok, kézműves és ajándékvásár várja a látogatókat. Az év legmeghittebb ünnepére készülve a Vörösmarty Színházban Újszövetség Maratont, a Zichy színpadon könnyűzenei koncerteket rendeznek, a Városháza díszudvarán bethlehem is várja a látogatókat. Ilyenkor megnyílik a Püspöki palota udvara is, mely pompás látvánnyal, színpadi programokkal és kézműves vásárral és foglalkozásokkal hívogat. Adventi gyertyagyújtáson minden héten 2 alkalommal is részt vehetünk: a püspökségen szombat délutánonként, a Városház-téri színpadon vasárnap gyúlnak advent fényei. Tavalyelőtt elsőként szerepeltünk a Juno „12 legjobb hazai adventi vásár” listáján. Megígérjük, hogy idén is színes programok bőséges kínálatából választhat.

Szilveszter

Szilveszter

2017. december 31.

Pezsgő, élet - pezsgő élet várható Székesfehérváron szilveszterkor is!
No és sztáreső, tűzijáték, fények, fergeteges partik is! Az újesztendő köszöntésére biztosan az egyik legjobb választás!