MICE

Hiemer Rendezvényközpont

Hiemer Rendezvényközpont

Az épület műemléki értékét a megmaradt középkori épületmaradványok, a barokk freskók és a külső-belső falakat díszítő stukkók adják. A mai kor igényeit kielégítő, teljes körű szolgáltatást nyújtó komplexumban több konferenciaterem, a rendkívül elegáns bálterem, sajtóterem, két lakosztály, étterem és kávézó is található. Az épületben 24 órás őrző-védő szolgálat működik.
Vörösmarty Színház

Vörösmarty Színház

A kívül-belül hangulatos színházépület kényelemmel, csúcstechnikával, légkondicionált nézőtérrel, profi színpad-, hang- és fénytechnikával, saját cateringszolgáltatással várja vendégeit  A nagyszínpadi nézőtér befogadóképessége 472 fő, emellett a stúdió színpad (80-90 férőhelyes terem) és a 3. emeleti Művésztársalgó is használható szekcióteremként.
Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház

Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház

A Székesfehérvár belvárosában található elegáns, gazdagon dísztett terme kiválóan alkalmas konferenciák, színházi rendezvények, bálok, lakodalmak, családi- és baráti rendezvények megtartására. Színpaddal és színpadtechnikával rendelkezik, 300 fő ültetésére alkalmas.
Videoton Oktatási Központ – VOK

Videoton Oktatási Központ – VOK

A közel 7000 m2-es intézmény a vt Üzletközpont kft. kezelése alatt működik, igen sok és összetett funkciót tölt be, mely képes országos szintű rendezvények lebonyolítására is. A sportcsarnok mellett további helyiségek állnak a rendezvényszervezők rendelkezésére: 200 fős színházterem, tükrös tornatermek, aula, oktatótermek, alagsor és ruhatári helyiség is.
Mercure Székesfehérvár Hotel Magyar Király****

Mercure Székesfehérvár Hotel Magyar Király****

A „királyi” vendégeket egy közel 400 fő befogadására alkalmas konferenciaterem, egy három részre szekcionálható rendezvényterem, és kiemelt eseményekre egy díszes trónterem várja. emellett igénybe vehető drink bár, borozó helyiség a pincében, wellness szolgáltatások, mélygarázs, valamint egy hangulatos étterem, technikai és szakmai szolgáltatások széles választékan.

Castrum Hotel Székesfehérvár****

Castrum Hotel Székesfehérvár****

Rendezvénytermeink ideális helyszínei 10-200 fő közötti eseményeknek, így konferenciáknak, partnertalálkozóknak, csapatépítőknek, képzéseknek,felsővezetői meetingeknek és privát eseményeknek is.
Kitűnő elhelyezkedésű szállodánk magyar és nemzetközi ételekből széles választékot kínáló étterme, koktél különlegességeket ajánló lobby bárja, gyönyörű szabadtéri terasza, kényelmes szobái és a fitnesszközpont szolgáltatásai is emelik a vendégélményt.A parkolásra terhét is levesszük a vállairól, a rendezvényekre érkező vendégek számára a mélygarázsban és az épület előtt található szabadtéri parkolóban is tudunk elegendő parkolóhelyet biztosítani. Székesfehérvár nevezetességei és programjai remek kiegészítést kínálhatnak rendezvényéhez.

Castrum Hotel kapacitása

Best Western Plus Lakeside Hotel****

Best Western Plus Lakeside Hotel****

Modern stílus és nemzetközileg garantált, négycsillagos minőség Székesfehérvár központjában, egyedi, tóparti környezetben, 86 fantasztikus szobával. A 120 fő befogadására alkalmas, 3 részre szekcionálható terem, modern technikai felszereltséggel és természetes megvilágítással kiválóan alkalmas szakmai tréningek, prezentációk és meetingek lebonyolítására.

Szárcsa Hotel***

Szárcsa Hotel***

A szálloda különböző méretű, különválasztott termei kiváló helyszínt biztosítanak céges- és magánrendezvényeknek: csapatépítő tréningek, továbbképzések, előadások, esküvők, keresztelők, évfordulók, születésnapok, osztálytalálkozók megrendezéséhez. Az M7 autópálya lejárathoz közel, a Sóstó természetvédelmi területe mellett található. 

Hotel Platán***

Hotel Platán***

A hotel két konferenciateremmel rendelkezik (Alba regia, ill. országalma terem), melyek méretüknél és műszaki felszereltségüknél fogva kiválóan alkalmasak konferenciák, szemináriumok, tréningek, kiállítások és egyéb rendezvények lebonyolítására. Mindkét terem berendezése az igényeknek megfelelően alakítható.
Szent Gellért Hotel***

Szent Gellért Hotel***

A hotel a kiemelkedő szépségű történelmi belvárosban helyezkedik el. központi, mégis csendes és platánokkal tarkított elhelyezkedése révén ideális otthonául szolgál az üzleti utazóknak és a pihenni vágyóknak egyaránt.  A legmodernebb technikával felszerelt szálló konferenciatermeit a kikapcsolódást segítő szolgáltatások egészítik ki. 

Jancsár Hotel***

Jancsár Hotel***

A belvárostól 10 percnyire található hotel nagy szálláskapacitással áll a vendégek rendelkezésére. 2 konferenciaterme  55 fő befogadására, míg étterme 120 fő elhelyezésére alkalmas, mindegyik természetes fényben és sötétítve is használható. Kényelmes parkolási lehetőség biztosított.
Alba Regia Sportcsarnok

Alba Regia Sportcsarnok

A létesítmény a történelmi belváros peremén található, forgalmas útvonalak találkozásánál. A kosárlabda mérkőzéseken túl  egyéb rendezvényeknek is rendszeresen otthont ad. A rendezvénytér kiegészíthető 5 vip páhollyal, egy emeleti tárgyalóval és egy 115 m2 konferencia teremmel. Az 1700 ülőhely koncert, vagy más színpadi műsor esetén a 650 m2-es küzdőtéren további 1000 hellyel egészül ki.
Bregyó közi Regionális Atlétikai Központ

Bregyó közi Regionális Atlétikai Központ

A létesítmény az atlétikán kívül más sportrendezvények megtartására és cégek sportnapjainak lebonyolítására alkalmas. Szabadtéri nagyrendezvények közkedvelt helyszíne a belvároshoz közeli sportközpont, amely nagyméretű szabad zöld felülettel rendelkezik az atlétikai csarnokon kívül.