A történelem teraszán

A történelem teraszán

Foglaljon helyet a történelmi belváros hangulatos éttermeinek, kávézóinak teraszán, hogy helyi étel- és italkülönlegességek mellett élvezhesse rendezvényeink forgatagát! A tradicionális magyar konyha hívei, a mediterrán ízek szerelmesei, a tüzes mexikói falatok kedvelői egyaránt megtalálják kedvencüket.

Nálunk működik az egyetlen olyan vidéki vendéglátóhely, amely 2014-ben már másodszor került be az ország legjobb 10 étterme közé a Hennessy-Dining Guide Év Étterme besorolásában. A belváros szívében, a Hiemer-házban az épület barátságos, eklektikus stílusához kiválóan igazodik a 67 Étterem & Bistro. A több évszázados falak egy különleges, modern és mégis a hagyományokon alapuló, kreatív konyhának adnak otthont. A séf és a tulajdonos elkötelezett hívei a vidék tiszta ízeinek, a könnyed mediterrán egyszerűséggel vegyítik a magyar konyha hagyományait. Hitvallásuk: „Az életnek tartozom azzal, hogy a minőségen keresztül teljesebbé tegyem.”

A nyáresti kellemes kikapcsolódást kerthelyiségek utánozhatatlan hangulata teszi még teljesebbé. A hagyományos fogások, a nagymama konyháját idéző ízek nem változnak, ám a gondosan kiválasztott alapanyagoknak és a folyton fejlődő technológiáknak köszönhetően egészségesebb, emészthetőbb, frissebb, intenzívebb aromájú ételek kerülnek az asztalokra. Meglepő párosítások, újszerű összetevők, kreativitás, fantázia és már készülnek is az új receptgyűjtemények. „Megtartva megújítani, kísérletezve-felfedezve ragaszkodni a hagyományokhoz.” – ez a gondolat vezérli a Hotel Magyar Király szakácsát a királyi menük összeállításakor. Az ételek többsége a látványkonyhában, a vendégek szeme láttára készül el. Meghökkentő formák, jól ismert ízek Magyarországon, magyar nyersanyagból, magyar szakácstól.