Színháztól színházig - séta Kulcsárné Mariannal a Vörösmarty Színház évadnyitójára hangolva

Színháztól színházig - séta Kulcsárné Mariannal a Vörösmarty Színház évadnyitójára hangolva

2023. szeptember 23. 10:00

Tudod hol kezdődött a magyar nyelvű színjátszás Székesfehérváron vagy hány híres színész kezdte itt a pályáját? Melyik színésznő kedvence volt az Árpád Fürdő? Ki mondta el Jókai Mór köszöntőjét a Vörösmarty Színház avatásán? Tarts velünk és mindenre választ kapsz!


A túra a Vörösmarty Színháznál ér véget 11 óra után, ahol egész nap különleges programokkal és kedvezményekkel várják a látogatókat. Kedvezményes jegyvásárlás, lecsókóstolás és fényképezkedés a színészekkel, nyereményjáték és egy kis kóstoló az évadból:

11:30 – tól az Adom az évadot improvizációs játék indul, amelyet a színház színészei adnak elő. A társulat tagjai különböző helyzetekben, különböző jelmezekben, különböző szerepeket játszanak el, mindezt pedig a szemünk láttára élőben alkotják meg. A rögtönzés mesterei: Ballér Bianka, Kerkay Rita, Kiss Diána Magdolna és Kovács Tamás.

Érdemes velünk tartani, majd maradni a kedvencekkel!
Találkozó helye: a Tourinform iroda előtt (Oskola u. 2-4)

A séta a színháznál ér véget.

Részvételi díj: 1500 Ft/fő
Nyiss Fehérvárra kedvezménykártyával ingyenes.     

Előzetes regisztráció szükséges, melyet elérhetőségeink valamelyikén (személyesen irodánkban, telefonon a 06-22/537-261 számon, e-mailben az idegenvezetes@szekesfehervar.hu e-mail címen)  vagy a Regisztrálok gombra kattintva tehetnek meg.

REGISZTRÁLOK