Romantika felsőfokon – pünkösdi városnéző programok a Tourinform irodával

Romantika felsőfokon – pünkösdi városnéző programok a Tourinform irodával

Pünkösd idején Székesfehérvár a legszebb arcát mutatja. A belváros virágdíszbe öltözik, a kompozíciókat május 29-én, pénteken délutántól pünkösd hétfőig csodálhatjuk meg. A tematika idén a játék és vidámság körül forog. A legszebb helyeket érdemes a Tourinform iroda vezetett sétáin bejárni. 

Városnéző programjainkat a romantika jegyében szervezzük a hosszú hétvégén. Kisvonattal kirándulunk a romantika fellegvárába, a Bory-várba, a belvárosi sétákon pedig a virágos belváros legromantikusabb helyszíneit látogatjuk végig. A sétákon idegenvezető szettet alkalmazunk, amely biztosítja a látogatók közötti távolságtartást a tökéletes hallhatóság mellett. A programok előzetes regisztrációhoz kötöttek.

Május 30. és 31. délelőtt

Kisvonatos kirándulás a Bory-várba (idegenvezetővel)

Indulás: 10 órakor az Országalma mellől, a program időtartama: 2 óra

Részvételi díj: 4500 Ft / fő, diák és nyugdíjas kedvezménnyel 3600 Ft / fő

Előzetes regisztrációhoz kötött: idegenvezetes@szekesfehervar.hu

Minimum létszám: 10 fő            Maximális létszám: 25 fő

Május 29., 30., 31. délután

Vezetett séta a virágos belváros legromantikusabb helyszínein

Indulás: 16 órakor a Tourinform irodából, a program időtartama: 1,5 óra

Részvételi díj: 1000 Ft / fő

Előzetes regisztrációhoz kötött: idegenvezetes@szekesfehervar.hu

Maximális létszám csoportonként: 10 fő

A pünkösdi hétvége természeti csodákat is kínál: a Sóstó Látogatóközpont szervezésében 30-án szombaton, pünkösd vasárnap és hétfőn is 10 órakor is indulnak a kedvelt Ökotúrák a természetvédelmi területen. A 1,5 – 2 órás program témája mindig az éppen aktuális természeti jelenségeket állítja középpontba. Május az orchideák virágzásának hónapja!

Információk és regisztráció: https://www.facebook.com/Sosto.szfvar/

Újra működik az Óriáskerék a Zichy-ligetben.  Csütörtöktől pünkösd hétfőig csodálhatjuk a belvárost madártávlatból! Hétköznap délután 3-tól, hétvégén már délelőtt 10 órától estig nyitva tart. Ha eddig bárki azt gondolta, hogy élmények nélkül maradunk, hát ideje felkerekednie és bejárni a várost és környékét, mert bőven lesz mit csinálni!

A Tourinform iroda folytatja #Nyiss Fehérvárra! Facebook kampányát, folyamatosan gyűjti és ajánlja a fehérvári és környékbeli programlehetőségeket.

https://turizmus.szekesfehervar.hu/nyiss_fehervarra

www.facebook/tourinform.szekesfehervar