Fedezd fel Székesfehérvár kísérteties titkait a Hiemer-házban!

Fedezd fel Székesfehérvár kísérteties titkait a Hiemer-házban!

Az ősz varázslatos időszakában, amikor a napfény egyre ritkábban bújik elő a felhők közül, és a levegőben érződik a rejtélyes izgalom, elérkezik a Hiemer-ház különleges rendezvénye, amely a bátorságodat és a kíváncsiságodat egyaránt próbára teszi. Az ódon kapu nyikorogva kitárul, köd kúszik be a falak közé, és vészjósló kacagás visszhangzik a sötét termekben. Ha a szívedben van elég bátorság, hogy belépj a Hiemer-házba, csatlakozz hozzánk az év legborzongatóbb éjszakáján!


A program során a sötétségben tapasztalt vezetők, akik évezredes bölcsességgel rendelkeznek, megosztják veled a város régi titkait, a Hiemer-ház kísérteteivel való találkozás előtt. A program egy órás, amely során a résztvevők izgalmas élményekben részesülnek. Először egy csuklyás idegenvezető kísér végig a város sötét, titkokkal teli utcáin, ahol érdekes mesék várnak rátok. Fedezd fel a régi patikák rejtelmeit, hallj a múmia porról, mérgekről, boszorkányperekről és kivégzésekről, valamint a királyi sírok körüli legendákról. Készülj fel a régi lakók frászt hozó történeteire és érdekességeire!



A Halloween séta október 25-én, 26-án és 27-én lesz, napi két időpontban is: 19:00 és 20:30 órakor fogadjuk az előre regisztrálókat a Hiemer-ház Gesztenyés udvarában, a Jókai u. 1. szám alatt. A belépés ára 2900 Ft/fő, de kérjük, ne feledd, hogy 12 éves kor alatt nem ajánljuk a programon való részvételt. A helyek korlátozottak, ezért javasoljuk, hogy minél előbb iratkozz fel a” fekete listánkra”, mert aki nem szerepel rajta, az nem nyer bebocsátást a kísértetjárta udvarházba!

Készen állsz a kihívásra? Merj belépni a ködbe, és fedd fel Székesfehérvár sötét titkait! Emlékezetes élmények és borzongató felfedezések várnak rád a Hiemer-házban! De vigyázz, a szellemek éppúgy figyelnek rád…