Pünkösdi városnéző programok a hosszú hétvégére

Pünkösdi városnéző programok a hosszú hétvégére

Pünkösd idején Székesfehérvár a legszebb arcát mutatja, a város ismét virágdíszbe öltözik. Erre az alkalomra pünkösdi városnéző programokkal készültünk. Szemezgess kínálatunkból:

A belvárosi séták során az idegenvezető vox rendszert használ a megfelelő távolságtartás érdekében. A programokon csak oltási igazolvánnyal rendelkezők vehetnek részt és az ő felügyeletükkel 18 év alatti személyek. A maszk használata kötelező! A  maximális létszám: 20 fő. Előzetes regisztráció szükséges, melyet elérhetőségeink valamelyikén, vagy a programok alatti Regisztrálok gombra kattintva tehetsz meg.

Irány a Sóstó kisvonattal!

Kisvonatos városnézéssel egybekötött ökotúrát, kilátó látogatást és sok játékot tartogat a kirándulás, mely a belvárosból indul a Sóstóra. A város nevezetességei után a természet kincsei várnak felfedezésre. Láthatunk vízen napozó teknősöket, és gyönyörködhetünk a kócsagok nemes röptében is.

Indulás: 2021.05.22. 10 órakor az Országalmától

Jegytípusok: Teljes árú jegy: 3500 Ft/fő

                      Kedvezményes jegy: 2800 Ft/fő (diák, nyugdíjas)

Regisztrálok



Romantika felsőfokon - Belvárosi séta
       

Pünkösd idején Székesfehérvár a legszebb arcát mutatja, a város ismét virágdíszbe öltözik. A  vezetett sétán a virágos belváros legromantikusabb helyszíneit látogatjuk végig. 

Találkozó időpontjai: 2021.05. 22.,23. 16 óra 
Találkozó helyszíne: Tourinform Iroda előtt (Oskola u. 2-4)
Részvételi díj: 1000 Ft/fő.

Regisztrálok




Kisvonatos kirándulás a Bory-várba

Fedezd fel 20. századi romantikus lovagvárunkat, Székesfehérvár legkülönösebb építményét, mely a hitvesi szeretet örök példája és a szerelmespárok kedvelt helye! Versek és feliratok várnak felfedezésre, jelképek megfejtésre, a külső és belső terekben a legváratlanabb helyeken előbukkanó mozaikok, üvegfestmények, díszkutak pedig rácsodálkozásra. Felkészült idegenvezetőnk egyúttal a városról is elmeséli mindazt, amit tudni érdemes, és természetesen a vár minden titkáról is lehull a lepel.

Indulás: 2021.05.23. 10 órakor az Országalmától

Jegy típusok:  Teljes árú jegy: 4400 Ft/fő
                       Kedvezményes jegy: 3900 Ft/fő (diák, nyugdíjas)

Regisztrálok