Kisvonatos kirándulás a Bory-várba

Kisvonatos kirándulás a Bory-várba

Augusztus 20-án velünk tarthatnak a romantikus alkatúak és felfedezhetik 20. századi romantikus lovagvárunkat, Székesfehérvár legkülönösebb építményét, mely a hitvesi szeretet örök példája és a szerelmespárok kedvelt helye.

Versek és feliratok várnak felfedezésre, jelképek megfejtésre, a külső és belső terekben a legváratlanabb helyeken előbukkanó mozaikok, üvegfestmények, díszkutak pedig rácsodálkozásra. Egyszerűen nem lehet megunni. Ha van, aki nem tudja, hogy ez a különös építmény egyetlen ember keze munkája, annak azért lesz újdonság a látogatás, aki pedig ismeri a vár történetét, azért nyűgözi le újra és újra ez nem mindennapi teljesítmény... Ha kisvonattal utazunk, a Tourinform Iroda felkészült idegenvezetője egyúttal a városról is elmeséli mindazt, amit tudni érdemes, és természetesen a vár minden titkáról lehull a lepel…

Időpont: 2020. augusztus 20. szombaton 10:00-kor


A részvételi díj tartalmazza:
• kisvonat díja
• idegenvezetés díja
• belépő a Bory-várba 

Részvételi díj: 
4500 Ft/felnőtt 
3600 Ft/nyugdíjas, diák
3 év alatt ingyenes

Előzetes regisztráció a kisvonat befogadóképessége miatt szükséges.

A program minimum 10 fő részvételével indul. 

Regisztrálni lehet az alábbi elérhetőségeken:
Tourinform Iroda
Székesfehérvár, Oskola u. 2-4
22 /537-261
idegenvezetes@szekesfehervar.hu

Tudnivalók az online regisztrációról: Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az online regisztráció nem minősül foglalásnak. A regisztrációkat beérkezési sorrendben dolgozzuk fel és a szabad helyek függvényében igazoljuk vissza.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy online regisztrációt legkésőbb a programkezdést megelőző nap 17 óráig fogadunk.