Zenés városnézés panorámabusszal

Zenés városnézés panorámabusszal

Kabrió érzés, kirándulás a szerelem fellegvárába szerelmes dallamokkal fűszerezve és egy kis városnézés a Vörösmarty Színház évadnyitóján Katona Klaudiával és Tóth Károllyal! - BETELT!

Különleges programot kínál a Tourinform iroda a Vörösmarty Színházzal a teátrum évadnyitó mulatsága keretében. (Teljes program) Szeptember 24-én szombaton délben a panoráma busszal indulunk útnak a Bory-várhoz, majd az Aranybulla-emlékműhöz. Ám ezúttal az idegenvezetést két remek fiatal színész vállalta: Katona Klaudia és Tóth Károly a Vörösmarty Színház társulatának tagjai. Nem csak arra vállalkoznak, hogy Fehérvárról meséljenek, de egy megállót beiktatva népszerű operett slágerekkel is meglepik az utazókat.

Részvételi díj: 1222 Ft, nyugdíjas és diák kedvezménnyel 800 Ft. Maximális létszám: 44 fő.

A program időtartama: 1 óra

Indulás: Szekfű Gyula utcai buszmegálló (A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolával szemben a Bory-vár felé vezető oldalon)

Figyelem! Ilyenkor ősszel a panorámabuszon az utazás nem csak a menetszél miatt lehet szeles. Érdemes az időjárást figyelni és körültekintően öltözködni, sapka, sál és esőkabát is elkelhet…