Téli városnéző programok

Téli városnéző programok

Ismerd meg Székesfehérvár ezer arcát a Tourinform iroda könnyű városnéző sétáin vagy a Sóstó garantált ökotúráin! Szakavatott idegenvezetőink mutatják be a város történetét, legendáit, érdekes helyszíneit és rejtett kincseit minden héten más-más aspektusból.
Szemezgess kínálatunkból!

Előzetes regisztráció szükséges, melyet elérhetőségeink valamelyikén, vagy a programok alatti Regisztrálok gombra kattintva tehetsz meg.Rejtett kincsek         

A város tele van különleges titkokkal, történelmi és kulturális kincsekkel. Évszázados falai közt jól megfér egymás mellett a középkori gótika és a 21. századi kortárs művészet egyaránt. A túra során a magyarság szakrális központjától a polgármestert mindig ügyelő bohóc szobrán át a mesék és a fehérvári parasztság világáig betekintést nyerhetnek a résztvevők a város rejtélyeibe.

Találkozó időpontja: 2021.12. 04. 11 óra
Találkozó helyszíne: Tourinform Iroda előtt (Oskola u. 2-4)
Részvételi díj: 1000 Ft/fő.

RegisztrálokMesélő szobrok 
         

Milyen volt élőben Kati néni? Miért kellett az apácazárda mellől elhelyezni a meztelen lovas szobrot? Hol szólt a Városház téri harang eredetileg? Ki született a város egyik legrégebbi épületének falai között? Királyok és különleges köztéri alkotások mesélnek a kíváncsi füleknek.

Tartson velünk és tudja meg szobraink milyen titkokat rejtenek!

Találkozó időpontja: 2021.12. 11. 11 óra
Találkozó helyszíne: Tourinform Iroda előtt (Oskola u. 2-4)
Részvételi díj: 1000 Ft/fő.

RegisztrálokAdventi Séta           

Adventi sétánk során bekukkantunk a karácsonyi vásárok hangulatába, felidézzük a századelők karácsonyait. Hogy s miként várták az emberek az ünnepeket, mik kerültek a vásározók standjára? Meghitt hangulatot élhetünk át a templomok angyalai között és a karácsonyi dekorációk bűvkörében. A program során egy jó meleg ital még derűsebbé varázsolhatja a hangulatunkat.

Találkozó időpontja: 2021.12. 18. 11 óra
Találkozó helyszíne: Tourinform Iroda előtt (Oskola u. 2-4)
Részvételi díj: 1000 Ft/fő.

Regisztrálok: