Karácsonyfák utcája lesz Székesfehérváron a Rác utcában

Karácsonyfák utcája lesz Székesfehérváron a Rác utcában
A Fehérvári Kézművesek Egyesülete várja azokat a székesfehérvári általános iskolás osztályokat, csoportokat, akik szeretnének közösen egy fenyőfát feldíszíteni a Rác utcában. A jelentkező iskolákból 1 osztályt vagy csoportot várunk. A fenyődíszek olyan anyagokból készüljenek, melyek az időjárás (hó, eső) hatásait kibírják, műfaji megkötés nincs.

A fenyőfák díszítésének ideje: 2019. december 13. 8-16 óra között

A fenyőfa díszítés helye: Székesfehérvár Rác utca

A fenyőfákat a Fehérvári Kézművesek Egyesülete biztosítja. A legötletesebb, legszebb fenyőfára lehet szavazni. A szavazatokat december 14-én 18 óráig lehet leadni az egyesület alkotóházában, a Rác utca 27. szám alatt. A szavazás eredményét december 15-én a Város gyertyagyújtási ünnepségén hirdetjük ki. A legtöbb szavazatot kapott osztály vagy csoport jutalma: az adventi fényvonattal egy körút a városban.

A fenyőfákat 2019. december 22-ig lehet megtekinteni a Rác utcában. Utána a fákat lebontjuk, és mindenki elviheti az általa készített díszeket.

A fenyődíszítés jelentkezési határideje 2019. december 2. Jelentkezni lehet postai vagy elektronikus úton a következő címeken:

Fehérvári Kézművesek Egyesülete

8000 Székesfehérvár Rác utca 27.

kezmuvesek@gmail.com

A programot Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatja.

Tartalom és képek forrása: www.szekesfehervar.hu