EB teraszok Fehérváron, a közösségi szurkolás jegyében

EB teraszok Fehérváron, a közösségi szurkolás jegyében

A labdarúgó Európa-bajnokság idején focirajongóknak és városi kirándulásra vágyóknak egyaránt érdemes Székesfehérváron időzni. A kávézók, éttermek teraszain hosszabbított nyitvatartással, a Sóstói Stadion EB-teraszán pedig óriáskivetítővel várják a szurkolókat.


Június 14-én pénteken, a labdarúgó Európa-bajnokság kezdetével felpezsdül a szurkolói élet Székesfehérváron. A futball mérkőzések eseményeit közösségi élményként is megélhetik a nézők a város kávézóinak, éttermeinek kivetítőkkel ellátott teraszain, valamint a MOL Aréna Sóstó melletti szabadtéri Eb-teraszon, ahol óriási, 30 négyzetméteres, nappal is kiválóan látható LED-falon minden meccsnapon várják a szurkolókat. Székesfehérvár központi szurkolóhelyén a családokra is gondolnak, így a magyar nemzeti válogatott mérkőzései előtt meglepetés programokkal készülnek a szervezők.

A város számos szállodája közelében, belvárosi vendéglátóhelyén szintén várják a szurkolókat, így amíg a család egyik fele kirándul, városnéző sétát tesz, addig a másik fele nézheti a futball mérkőzéseket: EB programmal várja a vendégeket többek között a Best Western Lakeside hotel, a Pátria terasza, a Perté kávézó, a Porto Vino, a Ribillió és a Pady's is, melynek emeletén elszeparálva, ropogtatnivalóval, falatkákkal készülnek a szurkolóknak. Székesfehérváron az Európa-bajnokság alkalmából éjfélig lehetnek nyitva a teraszok a belvárosban. Jó szurkolást, hajrá magyar válogatott!