Aktív szeptember!

Aktív szeptember!
Élményben nem lesz hiány ősszel sem városunkban és környékén. Szeptemberben főszerepet kapnak a különleges járművek, földön, vízen, levegőben, de éhesek sem maradunk, a Lecsófőző Vigasságon újra eldől, ki az igazi Lecsókirály a környéken.

Csak a nyárnak van vége, a szezonnak korántsem, hiszen egész szeptemberben izgalmas és mozgalmas programok csábítanak bennünket.  Az aktív kikapcsolódás híveinek az alábbi programokat ajánljuk figyelmébe. 

XXIV. Velencei-tavi Nemzetközi Hőlégballon Karnevál
2018. augusztus 31-szeptember 03.

XXIV. Velencei-tavi Nemzetközi Hőlégballon Karnevál Agárdon a Parkerdőben, és Székesfehérváron 2018. augusztus 31-szeptember 3-ig. Szeptember 1-jén, szombaton egész napos programkavalkáddal kicsiknek és nagyoknak.

Részletek

Lecsófőző Vigasság
2018. szeptember 08.

Hagyományos, gombás, babos, francia, tarhonyás, tojásos, barackos, netán paleo? A lecsófőző hétvégén több száz bográcsban, megszámlálhatatlan variációban rotyog a híres magyar ételklasszikus. Kóstolja meg, mit főz a királyok városának Lecsókirálya!

Részletek

Börgöndi Repülőnap

2018. szeptember 09.

„Repülni oly jó, vagy még inkább gyönyörűség”? Járjon utána a Börgöndi repülőtéren, ahol Európa-bajnok műrepülők, a sportrepülés jeles képviselői, ejtőernyősök és harci bemutatók veszik birtokukba az eget, gondoskodva a lent maradók szórakoztatásáról.

Részletek

Székesfehérvári Sárkányhajó Fesztivál

2018. szeptember 29.

Bátor legénységek kavarják fel a Csónakázó-tó vizét, hogy elnyerjék a legjobbaknak járó érmeket, serlegeket és a legfontosabbat, a közönség elismerő tapsát. Open Kupa, Marathon, Házisárkányok Kupája több dimenzióban, és az eredményhirdetés után Sárkányhajó Party!

Részletek

Európai Mobilitási hét és MENŐ JÖVŐ

2018. szeptember 15-22.

A hét nyitányaként szeptember 15-én, szombaton az Elektromos járművek napján a Rákóczi úton és a Várkörúton a jövő autóival ismerkedhetünk, sőt a szervezők ígérete szerint akár próbára is lesz lehetőség.

Részletek

ŐSZI PROGRAMKAVALKÁD