Családi kalandok

Családi kalandok

Végeérhetetlen játékra és felhőtlen szórakozásra vágyik? Elő a hétmérföldes csizmákkal és irány az Európában páratlan értéket képviselő játékmúzeum, vagy a legősibb és legújabb játékokkal csábító vadonatúj történelmi játszópark! Kicsik és nagyok együtt élvezhetik a múlt és a jelen izgalmas találkozásait.

Van egy varázslatos hely Székesfehérváron, melynek legöregebb lakója a legfiatalabb. Hogy ez hogy lehet? Megtudhatja a Hetedhét Játékmúzeumban, ahol ehhez hasonló talányok és csodák várnak az egész családra. A több ezer darabos gyűjtemény minden tagjának mesés története van, a kis babaszobákban beleshet a 18–19. századi polgárság mindennapi életébe.

A romantikus Rózsaliget és a csodálatos Csónakázó tó szomszédságában, közel kéthektáros fás, ligetes területen kapott helyet a Koronás Park több mint félszáz fa játékelemmel hét játéktéren. És a ráadás: titokkereső játék okostelefonnal, koronázás és csaták digitális jelmezekbe bújva a kinect játéksarokban. Érdemes a két programot összehangolni, így a belvárosi Játékmúzeumból a városnéző kisvonattal utazhatunk a Koronás Parkba és vissza. 

A városnéző kisvonat a Városház térről, az Országalma mellől óránként indul kb. 40 perces belvárosi körútjára, melynek egyik megállóhelye a Koronás Park.

Ha családdal érkezik hozzánk, a napot a Basa utcai Igézőben kell zárni, ahol magyar és idegen nyelvű kamaraszínházi előadások, bábszínház, dia- és filmvetítések, audiovizuális estek, interaktív családi foglalkozások várják a betérőket. Minden este 18.00 órakor esti mese!

Családi kalandok – programcsomag családoknak és örök gyerekeknek
Időtartam: 2,5-3 óra
Fizetendő összeg: 7 500 Ft / család (2 felnőtt+2 14 év alatti gyermek)
Tartalma:

  • Hetedhét Játékmúzeum belépő és Hiemer ház körbevezetés
  • Koronás Park – Titkok Parkja játék vezetőfüzettel
  • Kisvonat díja