Ünnepváró meglepetések!

Ünnepváró meglepetések!

Az ünnepi díszbe öltözött székesfehérvári Belváros mesés kirándulásra hívogat advent hétvégéin. Városháznyi kalendárium, interaktív kirakat, AR üdvözlet  – ezért érdemes útra kelni!

Ki hitte volna, hogy Fehérváron a Városháza épületén éppen annyi ablak van, amennyiből kitelik az adventi kalendárium minden napja? December elsejétől, esténként a hivatalból a fényfestésnek köszönhetően mesebeli kincsesház lesz. Minden este kinyílik egy újabb ablak, ahol – cukorka helyett – egy szép vers, mese, egy novella, egy fülbemászó dal vagy zenedarab rejtőzik majd a számok mögött. Ismert emberek és fiatal tehetségek nyújtják át az aznapra szóló, lélekmelengető ajándékot az arra járóknak.

Az idei advent másik újdonsága az Igéző kirakatában vár ránk a város Fő utcáján, ahol mozgásérzékelő alkalmazás segítségével kerülhetünk be az animációba: a hóesésben elkaphatjuk, összegyűjthetjük a hópihéket, akár barátokkal is alkothatunk mindenféle alakzatokat. Ha még egy kis időre a technika vonzásában maradunk, akkor okos telefonunkkal kiterjesztett valóság tartalmakat is elérhetünk a Városház téri installáción!

Például ezt a csodás videót: