Hotel Magyar Király****

Hotel Magyar Király****

A Hotel Magyar Király**** felejthetetlen élményt nyújt szállás-, vendéglátás- és konferencia szolgáltatásaival. A Belváros szívében a 200 éves patinás műemlék épület kívül-belül megújulva várja vendégeit. BuBORék teraszán frissítő limonádékat és  jó borokat kínálnak.

Székesfehérvár szívében, a megszépült történelmi belvárosban, a színház szomszédságában, a sétálóutca elején található a négycsillagos Hotel Magyar Király.

Szállodánk egyaránt megfelelő pihenni vágyóknak, üzleti úton levőknek, de kiváló helyszínt biztosíthat konferenciáknak vagy akár esküvőknek, de bármely más rendezvénynek is. Szauna, fitness terem és játékterem is elérhető vendégeink részére a megszépült történelmi belvárosban található, történelmi múltú Hotel Magyar Királyban.

A Zichy-háznak is nevezett klasszicista palota az 1820-as évek elején, Pollack Mihály segédletével épült. 1870 óta szállóként működik.

A szálloda a legutóbbi, 2010-ben történt átalakítást követően az eredeti vonások megőrzése mellett a modern üveg- és faelemek beépítésével a XXI. századi szállóvendégek igényeinek is megfelel.