Mesebeli hangulat – Vidd haza fotón!

Mesebeli hangulat – Vidd haza fotón!
A mézeskalács illatú vásári forgatagot képeskönyvbe illő művészeti installációk színesítik, meseanimáció fut a házfalon, elvarázsolva a felnőtteket is. Diótörő katona, mézeskalácsbaba, titkot rejtő ajándékdoboz, vagy épp a játékmackó mellett készíthetünk emlékezetes fotókat a családi albumba.

Adventi kuckó várja a családokat, ahol a foglalkoztatóban közösen készíthetnek ajándékot a kézműves foglalkozásokon, mézeskalácsot süthetnek, de akár meseolvasással, diavetítéssel is tölthetik az időt a kicsik.

És itt van még a kisvonat is! Mintha egy karácsonyi képeskönyvből bújt volna elő az óriási fa alatt körbe-körbe robogó, ünnepi díszbe öltöztetett mozdony és az ajándékokkal megrakott két kocsi. Hiába a modern világ, az elektronikus játékok, nincs gyerek, akit ne ragadna magával a látvány! Az aprónépnek éppen megfelelő méretű, egy méternél valamivel nagyobb mozdony minden gyereket elkápráztat, s miközben a kicsik ámuldoznak, titkon a gyermeklelkű felnőttek is ábrándozhatnak az elmúlt karácsonyokról.

Itt készülhetnek a legszebb ünnepi fotók, amellyel aztán megajándékozhatjuk szeretteinket!