"Mindigmás" városnéző séták

Ismerje meg Székesfehérvár sokféle arcát élményszerű, könnyed városnéző sétáink keretében, mely nem csak a turistáknak ad maradandó élményt!


2023.12.09. 16 óra  Adventi séta

Hangolódj velünk az ünnepekre, és fedezzük fel együtt a fényárban úszó belváros adventi szépségeit! Sétánkat az Egyházmegyei Múzeum megtekintésével kezdjük, ezután felkutatjuk a Manóvárost a Vasvári Pál utcában, majd a Romkertben a népszerű "angyalszárnyakat."
A Városház tér fényeit követve látni fogjuk a Püspöki Palota kertjét, és a palota titokzatos Madonna szobrát. Utunkat a forralt bor illatú vásári forgatagon át, a Fő utcán folytatjuk, és a Rendház épületénél fejezzük be, hiszen itt a Hadi múltunk kincsestára és a Munkácsy kiállítás is várja a látogatókat. A Szent István Király Múzeum kiállításainak megtekintése nem a program része, erre a jegyeket egyénileg kell megvenni.


Találkozó helye:
a Tourinform iroda előtt (Oskola u. 2-4.)

Részvételi díj: 1500 Ft/fő
Nyiss Fehérvárra kedvezménykártyával ingyenes.     

Előzetes regisztráció szükséges, melyet elérhetőségeink valamelyikén (személyesen irodánkban, telefonon a 06-22/537-261 számon, e-mailben az idegenvezetes@szekesfehervar.hu e-mail címen)  vagy a Regisztrálok gombra kattintva tehetnek meg.

REGISZTRÁLOK