29 oC / 15 oC(koponyeg.hu)
gyengén felhős (várható)
2014. Július 23. Lenke, Brigitta, Apollinár

MENÜ

360° Panoráma képek

Mobiltelefonos Városnézés

Pannon Expressz
   Webkamera

Titkos helyek
Koronás Park
 
A Koronás Park jövő hét pénteken délután 4 órakor Ünnepélyes megnyitóval várja a családokat. A park bejárata előtt óriásbábok és az Ifjúsági Fúvószenekar fogadja az érkezőket. A szalagátvágásban és az érkezők fogadásában Dr. Cser-Palkovics András polgármesternek Liska Richárd, a Székesfehérvári István Király Általános Iskola tanulója lesz segítségére, aki egy verssel is megörvendezteti a résztvevőket. A zenei kíséretet a fehérvári Ifjúsági Fúvószenekar adja.

KultúrKorzó
 
Székesfehérvár nem bízza a véletlenre, hogy az idelátogató turisták és a város lakói kultúrában gazdagon tölthessék idejüket már a nyári szezon megkezdésekor. KultúrKorzó címmel különböző zenei produkciók költöznek a történelmi belváros utcáira, tereire a hétvége estéin. Péntek esténként komoly- és historikus zenékkel nyitunk a Nemzeti Emlékhelyen és a belvárosi udvarokban. Szombat este az akusztikus dzsesszé és a világzenéé lesz a Városház tér és a Fő utca, a Magyar Király Szálló előtti teret pedig DJ-program keretében fényfestéssel rajzolják át.

Koronázási programcsomag
 
Foglaljon helyet a történelem teraszán és szívja magába a város egyedülálló hangulatát! Toldja meg a hétvégét még néhány nappal, hogy minden királyi programunknak részese lehessen! Páratlan látvány, felemelő pillanatok és színes forgatag várja az ország történelmi fővárosában.
 

 

Aktuális

Idegenvezetés

Csomagajánlatok

 
Follow Me on Pinterest
 

A képgalériák megtekintéséhez kattintson a képekre!
  
 
Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

Ajánlat osztály- kirándulásokhoz

Fehérvári Ajándékbolt

Koronázási Programcsomag

Information

Utazz Itthon

Székesfehérvári TDM szervezet